نمونه شکوائیه سلب آزادی افراد
هر یک از مقامات و مأمورین وابسته به نهادها و دستگاههای حکومتیکه برخلاف قانون، آزادی شخصی افراد ملت را سلب کند یا آنان را از حقوق مقرر در قانوناساسی جمهوری اسلامی ایران محروم نماید علاوه بر انفصال از خدمت و محرومیت یک تا پنج سال از مشاغل حکومتی به حبس از دو ماه تا سه سال محکوم خواهد شد. مرتکب جرم ممکن است از مستخدمین هریک از دستگاه ها و وزارتخانه ها و حتی شهرداری ها باشد. و نوع رابطه استخدامی اعم از رسمی و غیر رسمی را شامل میشود. منظور از انفصال از خدمت مقرر در این ماده انفصال دائم نیست و مرتکب با انجام این جرم بلافاصله و برای پنج سال از خدمت منفصل میشود.سلب آزادی افراد هم باید به واسطه سوءاستفاده از مقام و موقعیت حکومتی باشد.
نمونه شکوائیه سلب آزادی افراد
بسمهتعالی
شاکی/ شاکیه /شکات …فرزند/ فرزندان … به آدرس …
مشتکیعنه/ متشاکی/ مشتکیعنهم … فرزند/ فرزندان … به آدرس …
موضوع: سلب آزادی افراد
ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان …
با سلام
احتراماً به استحضار عالی میرساند؛ در مورخ … آقای … که یکی از مقامات دستگاههای حکومتی میباشد در مقام تصدی شغل و مأموریت دولتی و برخلاف قانون مبادرت به سلب آزادی اینجانب نموده است. فلذا با عنایت به ادله اینجانب که شهادت شهود میباشد و با استناد به ماده ۵۷۰ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده) تقاضای رسیدگی و تعقیب کیفری نامبرده را از محضر عالی متمنی میباشد.
با تجدید احترام
امضاء شاکی
سلام برادر شوهرم ، همسرم را در مکانی نامعلوم مدت یکماه است حبس کرده ، و اقرار کرده که او را رها نمیکند ، ادرس نمیدهد ، تماس تلفنی هم نمیگذارد برقرار شود ، از انجاییکه رابطه خوبی با همسرم نداشته و ازدواج ما بدون رضایت خانواده اش بوده و بیست سال نتوانستند زندگی مشترک و عاشقانه ما را نابود کنند ، بسیار نگران حال همسرم هستم ، لطفا بفرمایید بنده از طریق پلیس میتوانم ایشان را مجبور به دادن نشانی کنم یا با وجود نگرانی بسیار و سرگردانی و گشتن من در طول بیش تر از بیست روز بی خبری از همسروم ، باید به دادگاه شکایت کنم که پروسه ای طولانی است و مورد من اورژانسی است ، چه کنم لطفا کمکم کنید
سپاسگزارم
سلام: می توانید شکایت نمایید.