بهترین و زبده ترین وکلای سراسر کشور

برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی یا آنلاین می توانید از میان متخصصان زیر، مشاوره مورد نظر خود را انتخاب کرده و مشاوره خود را دریافت کنید.

احمدرضا یعقوبی
املاک و سرقفلی ، خانواده و ارث
تهران - تهران
(۸)

دریافت مشاوره
حسین زینالی
املاک و سرقفلی ، قراردادها و داوری
تهران - تهران
(۱۹)

دریافت مشاوره
فرشته نوری
املاک و سرقفلی ، خانواده و ارث
تهران - تهران
(۲)

دریافت مشاوره
فهیمه حیدرپور
خانواده و ارث ، کیفری
تهران - تهران
(۲)

دریافت مشاوره
مجتبی عابدی فیروزجایی
قراردادها و داوری ، کیفری
مازندران - بابل
(۳)

دریافت مشاوره
الهه طالبی
خانواده و ارث ، چک وسفته واسناد تجاری
اصفهان - اصفهان
(۴)

دریافت مشاوره
مریم یاری
املاک و سرقفلی ، بانکی و بیمه‌ای
کرمانشاه - كرمانشاه
(۰)

دریافت مشاوره
محمدسواری
خانواده و ارث ، قراردادها و داوری
تهران - تهران
(۸۶)

دریافت مشاوره
عبدالصمد محمدی مقدم
خانواده و ارث ، کیفری
فارس - زرقان
(۰)

دریافت مشاوره
دکتر رحیم یاری
املاک و سرقفلی ، خانواده و ارث
تهران - تهران
(۰)

دریافت مشاوره
بهزادزینالی
قراردادها و داوری ، کیفری
تهران - تهران
(۸)

دریافت مشاوره
معصومه یعقوبی
املاک و سرقفلی ، خانواده و ارث
مازندران - ساري
(۰)

دریافت مشاوره
رقیه زینالی
املاک و سرقفلی ، قراردادها و داوری
تهران - تهران
(۱۱)

دریافت مشاوره
یاسمن رضایی
خانواده و ارث ، قراردادها و داوری
هرمزگان - بندرعباس
(۰)

دریافت مشاوره
جواد ملک محمدی
خانواده و ارث ، شرکتها و امور ثبتی
زنجان - زنجان
(۰)

دریافت مشاوره
غلامرضا قربانی
خانواده و ارث ، کیفری
تهران - تهران
(۱)

دریافت مشاوره
کیمیا کورس
املاک و سرقفلی ، خانواده و ارث
تهران - تهران
(۰)

دریافت مشاوره
اعظم صباحی نیا
املاک و سرقفلی ، قراردادها و داوری
تهران - تهران
(۰)

دریافت مشاوره
یاور آقاجعفری
خانواده و ارث ، کیفری
تهران - گلستان (بهارستان)
(۰)

دریافت مشاوره
سیّدمحمّد مُلازم امام
املاک و سرقفلی ، خانواده و ارث
تهران - تهران
(۲)

دریافت مشاوره

مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی یا مشاوره آنلاین حقوقی یکی از بهترین راه ها برا ی حل مشکلاتمان می باشد زیرا اکثر ما از بندهای قانون اطلاعی نداریم برای همین یک مشاوره حقوقی بصورت حضوری یا حتی آنلاین می تواند به حل مشکلاتمان کمک بسیاری کند.
قانون از بخش های مختلفی تشکیل شده است. برخی افراد در حوزه حقوقی تحصیل می کنند؛ به همین دلیل دانش کافی در این زمینه را دارند. اگر به دنبال رسیدن به حق و حقوق خود در یک مشکل دعاوی هستید، این اشخاص می توانند به عنوان مشاور، اطلاعات قانونی را برای شما شفاف سازی کنند. یک مشاوره حقوقی حرفه ای می تواند تأثیری قابل توجه در روند پرونده و سرعت حل آن ایفا کند.

تعریف مشاوره حقوقی

برای رد شدن از برخی چالش ها، باید مسیری قانونی را طی کرد. دنبال کردن مراحل قانونی نیاز به راهنمایی فردی متخصص دارد. این جا است که نیاز به دریافت مشاوره حقوقی به وجود می آید. در یک مشاوره درست و اصولی نظرات حرفه ای و کارشناسانه ای توسط مشاور درباره موضوع مورد نظر اعلام می شود. این نظرات بر پایه تجزیه و تحلیل اطلاعات هر پرونده خواهند بود؛ به همین دلیل برای هر فرد و پرونده او متفاوت می باشد.
یک مشاور حقوقی به طور معمول در ازای دریافت کردن مبلغی به عنوان دستمزد، پرونده را از جهات مختلف بررسی می کند. با توجه به مسئله ایجاد شده، بخش هایی از قانون را متناسب با پرونده انتخاب می کند. در این راستا راه حل هایی برای طی شدن راحت تر مراحل قانونی پیش پای متقاضی قرار می دهد.
در یک مشاوره حقوقی تنها راه حل ها پیشنهاد می شوند؛ در نتیجه یک مشاور حقوقی قرار نیست به جای صاحب پرونده مراحل قانونی را دنبال کرده یا به ادارات تعیین شده مانند دادگستری برود. مشاوره های حقوقی باید ویژگی های خاصی داشته باشند.
در گام اول باید بدانید فرد مشاوره دهنده دارای مسئولیت است؛ بنابراین هیچ توصیه ای به ضرر شما ارائه نمی دهد. فرد مشاور باید دانش، تخصص و مهارت کافی را درباره موضوع مورد نظر داشته باشد. افرادی که در موضوع دعاوی مورد نظر شما تجربه دارند، انتخاب بهتری برای دریافت مشاوره های حقوقی خواهند بود.
در مراحل هر مشاوره حقوقی و قانونی می توانید مواردی مانند چگونگی پر کردن فرم های قضایی، اطلاعات و مدارک مورد نیاز برای هر مرحله از پرونده، آموزش در خصوص شرکت در دادگاه و روش های بیان اطلاعات یا نحوه ارائه اسناد و مدارک در دادگاه را درخواست کنید.

دلایل اهمیت دریافت مشاوره تخصصی حقوقی 

در پرونده های قانونی اگر از حقوق خود اطلاع نداشته باشید، امکان دارد نه تنها نتوانید حق خود را دریافت کنید؛ بلکه متحمل ضرر و زیان شوید؛ به همین دلیل قبل از شروع کردن مراحل قانونی باید از یک مشاوره حقوقی بهره مند شوید.
اگر پیش از به جریان افتادن پرونده خود موفق به دریافت مشاوره تخصصی نشدید، در هر مرحله از پرونده می توانید از مشاوران کمک بگیرید. البته توصیه می شود پیش از هر اقدامی، مشورت های لازم دریافت کنید؛ زیرا ممکن است پرونده شما با مشکل مواجه شده یا بسیاری از فرصت ها برای دریافت حقوقتان را از دست دهید.
با دریافت یک مشاوره حقوقی از وکیلی حرفه ای، می توانید با زیر و بم حل پرونده آشنا شوید. یک فرد متخصص می تواند زوایایی از پرونده را به شما نشان دهد که امکان ندارد خودتان به تنهایی متوجه آن ها شوید. همین طور این شخص می تواند ادبیات سنگین متون حقوقی را برای شما آسان سازی کند تا بهتر بتوانید از قانون به نفع خودتان استفاده کنید.

تفاوت های میان اطلاعات حقوقی و مشاوره حقوقی 

اگر پیش از این با هیچ پرونده حقوقی سر و کار نداشتید، شاید تفاوت میان مشاوره و اطلاعات حقوقی را متوجه نشوید و گمان کنید هر فردی با اطلاعات حقوقی می تواند تبدیل به یک مشاور شود؛ در حالی که این طور نیست. اطلاعات حقوقی مجموعه ای از دانش های مختلف در زمینه های قانونی هستند. هر فردی می تواند به این اطلاعات دسترسی داشته باشد و آن ها را به فرد دیگری منتقل کند.
به عنوان مثال زمانی که برای دریافت فرم های قضایی مراجعه می کنید، مسئول مربوطه می تواند اطلاعاتی را از چگونگی پر کردم فرم در اختیار شما قرار دهد؛ همین طور می تواند مدارک لازم را به شما اطلاع دهد؛ اما این کار تنها انتقال دادن اطلاعات حقوقی بوده و به هیچ عنوان مشاوره حقوقی در نظر گرفته نمی شود.
این فرد هیچ مسئولیتی در مورد اطلاعاتی که در اختیار شما قرار می دهد، نخواهد داشت؛ زیرا او فقط اطلاعاتی که داشته بازگو کرده است؛ در نتیجه اگر مدارک اشتباه را آماده کرده و تحویل دهید یا اطلاعات را به درستی درون فرم وارد نکنید، تنها شخص شما متحمل زیان خواهد شد.

از چه کسی می توان مشاوره حقوقی دریافت کرد؟

همان طور که پیش تر به این مورد اشاره شد، فرد مشاوره دهنده باید از دانش حقوقی کافی بهره مند باشد؛ در نتیجه شاید یک دستیار یا منشی بتوانند اطلاعاتی حقوقی را در اختیار شما قرار دهند و بخشی از مسیر را برای شما روشن کنند؛ ولی مشاوره حقوقی تنها توسط وکلا ارائه می شود. افراد ارائه دهنده این نوع مشاوره ها باید مجوز های لازم را از ادارات مربوطه دریافت کرده باشند.
قانون برای راحتی بیشتر موضوعاتی مجزا دارد. هر وکیل در شاخه ای خاص به تحصیل قانون می پردازد؛ به همین دلیل در همان مبحث می تواند تبدیل به یک مشاور شود. به این موضوع توجه داشته باشید، درست است که مشاوره توسط یک وکیل ارائه می شود؛ ولی در جایگاه یک مشاور حقوقی وظیفه وکیل تنها ارائه اطلاعات حقوقی لازم برای پرونده شما خواهد بود و قرار نیست او تمامی مراحل قضایی را پا به پای شما دنبال کند.
البته در هر مرحله از حل پرونده که به مشکل برخوردید، می توانید با گرفتن وقت مشاوره جدید، سؤالات و مشکلات پیش آمده را مطرح کنید تا راه حل هایی متناسب با آن ها به شما پیشنهاد شوند. دقت کنید هرگز نباید برای دریافت مشاوره حقوقی به افراد غیر متخصص مراجعه کنید. این افراد از نظر قانون صلاحیت ارائه مشاوره را ندارد؛ به همین دلیل امکان دارد پرونده شما با مشکلات بیشتری مواجه شود.

یک مشاور حقوقی چه وظایفی دارد؟

اولین کار یک مشاور گوش دادن به مشکل شما و دلیل ایجاد شدن پرونده قضایی است. بعد از آن اگر شما اسناد و مدارک لازم را در اختیار داشته باشید، وکیل مدارک شما را بررسی خواهد کرد؛ در غیر این صورت لیستی از اسناد و مدارک مورد نیاز ارائه خواهد شد تا بتوانید آن ها را تهیه کنید.
بعد از بررسی کردن پرونده، اطلاعات آن و شنیدن حرف های موکل، راهنمایی های لازم در طی جلسات مشاوره حقوقی ارائه می شود. تعداد این جلسات و بازه زمانی هر جلسه با توجه به پرونده و مسیر حقوقی حل آن تعیین خواهد شد. حتی در پرونده های نیازمند حضور وکیل، در کنار داشتن وکیل کار بلد و برای اطمینان از تخصص او یا مراحلی که طی می کند، می توانید از مشاوره های حقوقی نیز استفاده کنید.

چطور می توان یک مشاور حرفه ای و کار بلد را شناسایی کرد؟

در اولین جلسه مشاوره حقوقی می توانید با بررسی کردن برخی ویژگی ها، از متخصص بودن وکیل مشاور خود اطمینان پیدا کنید. برخی نکات مربوط به رفتار مشاور می شوند و به شما برای رسیدن به اطمینان بیشتر کمک می کنند. مواردی مانند مدیریت زمان از همان اولین برخورد مشخص کننده توانایی های وکیل خواهند بود.
در ادامه اینکه مشاور تا چه اندازه به صحبت های شما گوش می دهد و نکات یا جزئیات را از میان مطالب بازگو شده توسط شما بیرون می کشد، ریزبینی و نکته سنجی وکیل را نشان می دهد. این مورد از ویژگی های مهم یک مشاور حقوقی محسوب می شود.
از همان قدم های اول، وکیل مشاور باید مسیر کلی روند پرونده را به شما نشان دهد. صادق بودن در جلسات مشاوره حقوقی از دیگر خصلت های یک وکیل حرفه ای است. با گذشت جلسات بیشتر می توانید خصوصیات دیگری را در مشاور خود جستجو کنید.
مواردی مانند مهارت بالا در حل مسئله، پشتیبانی در جمع آوری اسناد و پروسه دادگاه، مدیریت کردن پرونده، خلاقیت داشتن در یافتن راه های مناسب برای برد در دعاوی حقوقی و تصویر سازی جلسات دادگاهی برای آماده شدن شما، از مواردی هستند که توسط مشاوران حرفه ای ارائه می شوند.

نحوه دریافت مشاوره حقوقی 

برای دریافت مشاوره حقوقی باید مراحلی را به ترتیب طی کنید. در هر مرحله شما بیشتر از قبل به یافتن مشاوری قابل اعتماد نزدیک می شوید. در مرحله اول باید یک مرکز مشاوره خوب پیدا کنید. این مرکز باید از وکلای حرفه ای و با سابقه در تیم های مشاوره ای خود استفاده کند. بعد از آن باید موضوع پرونده خود را شناسایی کنید؛ زیرا دعاوی های قانونی انواع متعددی دارند.
هر وکیل تنها در یک شاخه تخصص و تجربه کافی دارد و می تواند مشاوره حقوقی ارائه دهد؛ در نتیجه باید با توجه به موضوع دعاوی خود، مشاور را انتخاب کنید. اگر به تنهایی نمی توانید نوع دعاوی خود را شناسایی کنید، برای این مرحله می توانید از مشاوران عمومی یا پشتیبان های یک مجموعه حقوقی کمک بگیرید.
بعد از شناسایی موضوع دعاوی، وکلایی حرفه ای در زمینه مورد نیازتان به شما معرفی می شوند. با انتخاب خودتان و با بررسی سابقه کاری هر وکیل، می توانید مشاور خود را بیابید. بعد از آن، طی جلسه اولیه با مشاور آشنا می شوید و اطلاعات لازم درباره پرونده را با او در میان می گذارید تا تعداد جلسات لازم و زمان آن ها به طور تقریبی برای شما تعیین شوند.
به طور معمول قبل از جلسات دادگاه شما به مشاوره حقوقی نیاز دارید تا برای شرکت در دادگاه آماده شوید. بعد از تمام شدن حضور در دادگاه نیز باید روند جلسه و میزان پیشرفت پرونده را به مشاور خود اطلاع دهید. این کار کمک می کند تا برای دوره بعدی دادگاه، زمان کافی تهیه مدارک یا آماده سازی دفاعیه های خود را در اختیار داشته باشید.

انواع مشاوره حقوقی (انلاین و تلفنی)

برای دریافت کردن اطلاعات مورد نیاز حقوقی روش های گوناگونی وجود دارد. یکی از راه ها، مشاوره حضوری خواهد بود. با توجه به مشغله های زیاد زندگی امروزی، این راه تنها به افرادی توصیه می شود که قصد استفاده از وکیل را دارند. برای دریافت مشاوره حقوقی راه های بهتری وجود دارد.
تماس تلفنی یا پیام های آنلاین از روش های ارتباطی مؤثر برای دریافت انواع مشاوره های حقوقی هستند. در این روش ها نیازی نیست تا تمامی کار های خود را با مشکل مواجه کنید تا به دفتر یک وکیل یا مؤسسه ای حقوقی مراجعه کنید.
در هر زمان و در هر مکانی که باشید، می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین استفاده کنید و سر فرصت مدارک مورد نیاز و خواسته شده توسط مشاور را آماده کرده و بفرستید. این روش برای صرفه جویی در وقت و هزینه مفید خواهد بود و هیچ نقصی نسبت به روش مشاوره حضوری نخواهد داشت.

مزیت مشاوره حقوقی آنلاین

در روش های مشاوره آنلاین حقوقی می توانید با سرعت بالا به وکیلی حرفه ای دسترسی داشته باشید. نیازی ندارید تا در صف های طولانی انتظار بنشینید یا در لیست نوبت دهی باقی بمانید. به اشتراک گذاشتن اسناد قانونی راحت بوده و در هر زمانی می توانید برای ارسال این اطلاعات اقدام کنید.
به طور معمول مشاوره حقوقی آنلاین هزینه ای مقرون به صرفه دارد؛ در نتیجه در میزان مخارج پرونده شما صرفه جویی می شود. برای افرادی که اطلاعی از قانون و جریان های حقوقی ندارند، امکان دارد در هر مرحله سؤالات و مشکلات بسیاری به وجود بیاید. در روش های آنلاین مشاوره، اگر با وکیل خود توافق کرده باشید، در هر زمان و هر مرحله از روند پرونده خود که با مشکل مواجه شدید، می توانید با مشاور تماس گرفته و از راهنمایی های او بهره ببرید.

نحوه دریافت مشاوره آنلاین حقوقی 

اولین مرحله برای دریافت یک مشاوره آنلاین حقوقی، یافتن مجموعه ای معتبر است. برای روش آنلاین و غیر حضوری بهتر خواهد بود که از وکلای مستقل استفاده نکنید. اگر وکیل به یک مجموعه یا شرکت حقوقی تعهد داشته باشد و شما بتوانید در صورت به وجود آمدن مشکل، آن را از طریق مؤسسه پیگیری کنید، مشاوره بهتر و با کیفیت تری ارائه می شود؛ همین طور خیال شما نیز راحت تر خواهد بود.
همه مؤسساتی که امکان مشاوره آنلاین حقوقی را فراهم کرده اند، سایتی برای ارائه خدمات خود دارند. روی این سایت می توانید دسته بندی بر اساس موضوعات دعاوی را مشاهده کنید. برای هر موضوع وکلای حرفه ای به شما معرفی خواهند شد و انتخاب مشاور بر عهده خودتان خواهد بود.
در جلسه مشاوره اولیه با وکیل خود آشنا می شوید و در صورت نداشتن رضایت کافی می توانید از مشاوری دیگر استفاده کنید. گاهی پیش می آید که صحبت کردن با یک مشاور برای شما راحت نباشد؛ در حالی که او فردی متخصص و شناخته شده است. مشکلی به وجود نمی آید؛ زیرا در روش های آنلاین و تلفنی به راحتی می توانید با تغییر مشاور، فردی را بیابید که برای شما و پرونده تان مناسب تر می باشد.

مراحل تشکیل پرونده حقوقی 

هر پرونده حقوقی مراحلی دارد. بهترین راه این است که هر مرحله را در زمان مناسب و جایگاه درست آن طی کنید. با جا به جا کردن هر قدم در مسیر یک پرونده، امکان دارد با مشکل مواجه شوید. این مشکلات می توانند شما را از رسیدن به حقوقتان دور کرده و حتی زیان آفرین باشند.

1- دریافت مشورت از متخصص 

اگر قصد طرح شکایت یا رفتن به دادگاه را دارید، در قدم اول باید از مشاوره حقوقی استفاده کنید. طرح شکایت یا ایجاد پرونده مهم ترین مرحله محسوب می شود. شاید به اشتباه گمان کنید بعد از مطرح کردن شکایت و طرح پرونده هم می توانید از مشورت های یک وکیل مناسب بهره ببرید؛ ولی امکان دارد در همین قدم اول دچار مشکل شوید.
اگر دلیل شما برای طرح شکایت کافی نباشد یا مستندات لازم را به دادگاه ارائه ندهید، پرونده شما شروع نشده، بسته خواهد شد؛ زیرا درخواست شما توسط دادگاه و قاضی مربوطه رد می شود. یک وکیل و مشاور حرفه ای به خوبی می داند برای ارائه یک دادخواست قانونی چه روشی بهتر بوده یا چه مستنداتی نیاز می شوند.
 

2- دادخواست یا تشکیل پرونده

بعد از دریافت مشاوره حقوقی می توانید به سراغ مراحل دادگاه بروید. اگر شاکی هستید، حال اطلاعات کافی برای طرح شکایت و ارائه دادخواست به دادگاه را دارید. اگر از شما شکایت شده، حالا راه دفاع از خود و استفاده درست از مدارک را می دانید.

3- جمع آوری مدارک

بعد از جلسه اولیه دادگاه وضعیت شاکی، شکایت و متهم مشخص می شود؛ در نتیجه باید مدارکی جدید در راستای دادخواست تهیه شوند. این بخش به طور معمول طولانی ترین روند یک دادرسی حقوقی محسوب می شود. هر چه اطلاعات جمع آوری شده جامع تر باشند، احتمال برد در دادگاه و کوتاه شدن پروسه حقوقی بیشتر می شود؛ پس کمک گرفتن از مشاوره حقوقی در این مرحله مهم است.
در این قدم امکان دارد یکی از طرفین دعاوی نتواند مدارک و اطلاعات لازم را گرد آوری کند. اگر این فرد در جایگاه شاکی قرار دارد، با مشورت وکیل خود می تواند از شکایت صرف نظر کند. اگر این فرد در جایگاه متهم به دادگاه آمده باشد، باید با استفاده از مشاوره حقوقی قوی، برای مذاکره کردن با شاکی اقدام کند.

4- طی کردن پروسه دادگاه

بیشتر مسائل و مشکلات حقوقی به بیش از یک جلسه دادگاه نیاز دارند. در هر جلسه بخش هایی از اطلاعات و مدارک توسط دو طرف پرونده ارائه شده و به وسیله قاضی بررسی می شوند. این روند چند بار تکرار می شود تا اطلاعات پرونده از نظر قاضی برای صدور حکم کافی باشد. پیش از حضور در هر جلسه و برای اطمینان از کافی بودن اسناد، می توانید از مشاوره حقوقی استفاده کنید.

5- صدور حکم

وقتی اسناد پرونده به میزان مورد تأیید قاضی رسیدند، زمان صدور حکم خواهد بود. در این مرحله با توجه به اطلاعات موجود در پرونده، قاضی حکم خود را اعلام می کند. این حکم می تواند به نفع یا ضرر شما باشد. اگر شما فردی هستید که از صدور حکم نفع می برید، نیازی به نگرانی نیست؛ البته اگر فردی که متحمل ضرر شده، اعتراضی به حکم نداشته باشد.
اگر حکم بر ضد شما باشد، با کمک گرفتن از مشاوره حقوقی می توانید خود را برای درخواست تجدید نظر آماده کنید. این درخواست روند پرونده شما را طولانی تر می کند؛ همین طور تضمینی وجود ندارد تا حکم صادر شده تغییر کند؛ ولی روزنه امیدی را مقابلتان قرار می دهد.

6- درخواست تجدید نظر 

اگر با رأی صادر شده مخالف هستید، باید درخواست تجدید نظر را به دادگاه تقدیم کنید. این فرم از مهم ترین درخواست های دادرسی محسوب می شود و ظرافت زیادی دارد. در این مرحله اگر سرخود و بدون مشاوره حقوقی اقدام کنید، شانس تغییر حکم را از دست خواهید داد.
 

کلام پایانی

در برخی شرایط زندگی، این امکان وجود دارد تا با مسائل یا مشکلاتی مواجه شوید که نیاز به راه حل های حقوقی دارند. قانون کشور ما پیچیدگی های زیادی دارد و برای همه افراد امکان درک یا بهره بردن از آن وجود ندارد. در این شرایط افرادی هستند که با دانش خود در مورد قانون، می توانند مانند راهنمایی حرفه ای مسیر را روشن کنند.
در وکیل تاپ می توانید از مشاوره حقوقی حرفه ای بهره مند شوید. هر یک از وکلای این مجموعه در حوزه خاصی تخصص دارند. این افراد می توانند مشاوره آنلاین حقوقی را در اختیار شما قرار دهند. این مشورت گرفتن می تواند متنی یا تلفنی باشد. در زمان مشاوره می توانید تمامی سؤالات خود را مطرح کرده و راه حل های مورد نیاز را دریافت کنید. در هر مرحله اگر مشکلی یا سؤالی داشتید به کمک راه های ارتباطی قرار گرفته روی سایت با کارشناسان ارتباط بر قرار کنید.

نظرات کاربران

علیرضا ساعتچی
۱۴۰۲/۰۳/۰۱ - ۱۱:۱۲
۵

عالی بودن ممنون


۱۴۰۲/۰۱/۳۰ - ۰۲:۴۹
۵

مهاجرت دارم میکنم کارم در حال انجام


۱۴۰۲/۰۱/۳۰ - ۰۲:۴۹
۵

من از مشاورشون راضی بودم البته مبلغشم به نسبت جاهای دیگر ارزون خوب بود


خانه
وکلاء
پرسش و پاسخ

متوجه شدم
5