درخواست وکیل متخصص در دعاوی شرکتهای تعاونی
من به همراه چند نفر در سال 76 یک شرکت تعاونی را با قولنامه و وکالتنامه در اختیار گرفتیم و در آنزمان اینجانب بعنوان مدیر عامل و عضو هیئت مدیره تعاونی را تحویل گرفتم .یعنی یک نفر از اعضا سهام خودش را به اینجانب انتقال داد و مابقی هم وکالت دادند . اعضا قبلی تعاونی وامی که در سال 76 برابر 27 میلیون(حدود 7 میلیون وام جاری بابت خرید دام سبک ) بود را دریافت و هیچ یک از اقساط را پرداخت نکرده بودند دامها و خیلی از اموال دیگر را از تعاونی خارج کرده بودند . بر اساس قرارداد (قولنامه ) من میباید تعاونی را فعال میکردم بدهی بانک را پرداخت میکردم (در آنزمان اجراییه بانک صادر شده بود که البته قبل از قرارداد از آن خبر نداشتم ) بطور خیلی خلاصه طی 26 سال زحمت طاقت فرسا خودم و پدرم و البته سرمایه گذاری خانوادگی این تعاونی به یک واحد تولیدی گاو شیری تبدیل شد در سال 1401 2 نفر از اعضا هیئت مدیره با داعیه حق مدیریت و البته درگیری فیزیکی از قاضی و رئیس حوزه قضایی بخش تحویل تعاونی را درخواست کردند که با اجابت ایشان گاوداری تحویل آنها گردید (هر چند پرونده ایشان در دادسرای انتظامی قضات در جریان رسیدگی است ) اینجانب هم دعاوی مالکیت و تغییر سهام را به دادگاه های کرمانشاه برده و حکم انتقال سهام به نام اعضا خانواده را گرفتم . اما آن 2 نفر در این ایام (1401- 1402) تمامی گاوها و حتی درب و پنجره های گاوداری را بردند . شکایت کیفری مطرح کردم و حکم محکومیت کیفری در بخش صادر و در شعبه 7 تجدید نظر کرمانشاه تایید شد . برای تنظیم دادخواست برگشت اموال - ضرر و زیان اموال - تفوید منافع و منافع ممکن الوصول نیاز به مشاوره با یک وکیل خبره در این زمینه را دارم و خصوصا" اینکه آیا این پرونده به داوری اطاق تعاون ارجاء میشود در صورتیکه وکلای محترم بصورت تخصصی در این مورد تجربه دارند اطلاع دهند تا مقدمات مشاوره تلفنی و یا حضوری انجام شود و سایر مدارک و مستندات تقدیم گردد با احترام
گزارش
ابوالفضل عطازاده
- املاک و سرقفلی
۱۴۰۴/۰۱/۲۷ - ۱۹:۵۰
خوزستان
۰
با توجه به شرح مفصلی که ارائه دادید، پرونده شما دارای ابعاد پیچیده حقوقی است که نیاز به بررسی دقیق مدارک و رویههای قانونی دارد. برای حل این چالشها، پیشنهاد میکنم موارد زیر را با دقت پیگیری کنید:
### 1. **ارجاع پرونده به اتاق تعاون**
- بر اساس **ماده 48 قانون اجرای احکام مدنی**، اختلافات تعاونیها در اولویت به **اتاق تعاون** ارجاع میشود. اما با توجه به اینکه:
- شما حکم قطعی کیفری دارید (تأیید شده در تجدید نظر)
- پرونده مالکیت سهام در دادگاههای عادی مطرح شده است،
احتمالاً **ارجاع به داوری تعاون منتفی** باشد. اما برای اطمینان، بررسی متن قرارداد اولیه (قولنامه) و اساسنامه تعاونی ضروری است.
### 2. **اقدامات فوری برای حفظ اموال باقیمانده**
- درخواست **تامین خواسته** (مسدودسازی اموال باقیمانده) از دادگاه
- **اعسار از هزینه دادرسی** (اگر شرایط مالی اجازه نمیدهد)
- **درخواست ممنوعالخروجی** برای متهمان (با استناد به حکم کیفری قطعی)
وب اپلیکیشن وکیل تاپ را به صفحه اصلی موبایل خود اضافه کنید.
1. دکمه "Share" را در نوار پایین کلیک کنید.
2. گزینه "Add to Home Screen" را انتخاب کنید.
3. در قسمت بالا روی "Add" کلیک کنید.